Introductie

RenoStyle is een jong en dynamisch bedrijf, dat garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Het bedrijf is opgericht in 2006 door Arjan van der Kaap. Het uitgangspunt voor deze onderneming is klanttevredenheid.

RenoStyle is een veelzijdig renovatie-, timmer- en onderhoudsbedrijf dat gespecialiseerd is in verbouw projecten, timmerwerken en badkamer-, keuken- en toiletrenovatie. RenoStyle richt zich voornamelijk op de particuliere markt, maar kan ook door bedrijven worden ingehuurd op uurbasis.

Particulier
De particuliere klant kan RenoStyle inhuren voor een renovatie-, of verbouwingsproject. Gezamelijk met de klant, worden afspraken gemaakt over hoe het traject te volgen. Op basis van een offerte of op nacalculatie kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden. RenoStyle kan de klant alle benodigde materialen leveren, wat de klant veel gemak oplevert. Tevens is het mogelijk RenoStyle in te huren voor de "kleinere" werken, om bijvoorbeeld een mankement te verhelpen als klemmende deuren en ramen, plaatsen dubbelglas, houtrot reparatie, en alle andere voorkomende werkzaamheden in en om het huis.

Zakelijk
Bedrijven kunnen RenoStyle inhuren voor korte periodes bij ziekte van eigen personeel of voor langere tijd bij grotere projecten. In overleg wordt bepaald wat de duur van de periode is en hoe de betalingen zullen verlopen. U kunt erop vertrouwen dat de werkzaamheden volgens uw kwaliteitsstandaarden worden uitgevoerd. Klantgerichtheid, creativiteit en vakmanschap zijn kernkwaliteiten van RenoStyle.

Bedrijven die RenoStyle kunnen inhuren zijn:

Badkamer- en keukenbedrijven;
Woningbouwverenigingen;
Aannemers;
Klussenbedrijven.

Dit is aantrekkelijk voor deze bedrijven, aangezien ze RenoStyle per project inhuren. Het bedrijf hoeft geen duur eigen personeel aan te nemen en voor beide partijen is het een flexibele manier van werken. Als een project gereed is dan kan een ieder zijn eigen weg weer vervolgen, of verder met een eventueel volgend project.

RenoStyle is VCA* gecertificeerd.

mouseover